logo

 

 

  • Inici
  • Oficina del coach
  • L'equip de vídeo
Dimecres, 15 abril 2015 20:09

Topbasquet 2015 (promo)

Escrit per

Vídeo promocional del proper torneig Topbàsquet "Ciutat de Sabadell", que tindrà lloc amb tota probabilitat els dies 5 al 7 de desembre. Ja estem treballant per oferir un gran espectacle!

 

Dijous, 09 abril 2015 18:54

A per la victòria, espartanes!!

Escrit per

Diumenge 12 d'abril, 11 del matí, al Pia Garden, vine a animar el Sènior Femení! El partit que les enfronta a l'Hispano Canyelles serà decisiu per a la consecució del campionat.

Dijous, 19 Març 2015 06:10

Tecnificacions Improve Basketball 2015

Escrit per

Una mostra del treball de tecnificació que ofereix Improve Basketball, de l'1 de febrer al 21 de juny, tots els diumenges, al Parc Esportiu de Cornellà per a jugadors entre 8 i 18 anys.

 

Dimecres, 26 Març 2014 22:28

Passades "màgiques"

Escrit per

Tal com ens recorda Ricky Rubio, Magic Johnson va dir fa un temps:

"Una cistella fa feliç a un home, una assistència a dos". Però si a més la passada és espectacular, és tot el públic qui disfruta també del gran ventall de possibilitats tècniques que té el bàsquet. Amb el David Alegre, el Ferran Allué i el Víctor Pagès ens hem fixat en dues passades en concret. La primera, per sota les cames, un bon recurs per un 2x1. La segona, una passada a una mà, allargant molt el braç i sense mirar a qui li passem.

 

 

Dilluns, 24 Març 2014 22:24

El floater

Escrit per

Floater es com diuen els americans al moviment que nosaltres coneixem com a "bomba", tan característic de Joan Carles Navarro. A l'NBA, és un floater tot llançament en què el jugador es recolza només sobre una cama i té el gran valor afegit de ser un tir molt ràpid i molt bombejat. Si es controla l'equilibri del cos, és pràcticament indefensable. A l'NBA, com veureu al vídeo, els reis del Floater són Stephen Curry i Nate Robinson. I al Bàsquet Pia, com també veureu, a partir d'ara ho seran l'Albert Díaz, l'Arnau Pizarro i el Jordi Auró. 

 

 

 

Diumenge, 02 Febrer 2014 22:22

El crossover

Escrit per

Aquesta setmana, al taller Where Piastyle Happens, hem treballat el Crossover. Per entendre'ns, és com diuen els americans a fer un o més canvis de ritme i direcció per acabar trencant el defensor. No fa gaire, Allen Iverson n'era el rei, però ara a l'NBA és plena de jugadorassos capaços de deixar en evidència els seus defensors.

Ens podríem fixar en Chris Paul, John Wall o molts d'altres, però considerem que el jugador que plasma més bé el que volem treballar és el jove Kyrie Irving. A continuació podeu veure com l'Òscar, el Francesc i l'Albert han estat capaços d'imitar Kyrie Irving. Felicitats nois!  

 

 

 

Dilluns, 27 Gener 2014 22:21

Eurostep

Escrit per

L'eurostep o pas europeu és un moviment per driblar el teu defensor i encarar cistella amb garanties. Consisteix en marcar un primer pas, quan penetrem a cistella, cap a un costat, normalment cap al costat del defensor, i fer seguidament el segon pas cap a la direcció contrària, enganyant al rival i aconseguint l'espai suficient per atacar la cistella amb avantatge.

Hi ha grans executors d'aquest moviment, com Manu Ginobili, Dwyane Wade o James Harden, del qual n'hem extret un exemple paradigmàtic.

I vosaltres? Us atreviu a provar-ho?

 

 

 

Dimecres, 08 Gener 2014 21:52

Les millors assistències NBA del 2013

Escrit per

Benvinguts a la nova secció de l'equip de vídeo, on us anirem presentant periòdicament una sèrie de videos basquetbolístics interessants. Per començar, amb tots vosaltres l'art de l'assistència, el pase que facilita la cistella: us mostrem un resum de les 10 assistències més màgiques de l'any passat a la NBA. Creieu que ho podeu superar? Mostreu-ho al vostres entrenadors! És més, si esteu prou convençuts pengeu el vídeo a instagram amb els hashtags #piaassist #piastyle. Els estem esperant!

Recorda que pots veure el vídeo al nostre canal Youtube, a la llista de reproducció l'Equip de vídeo

 

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .