logo

 

 

Articles filtrats per data: Març 2014

Dimecres, 26 Març 2014 22:28

Passades "màgiques"

Tal com ens recorda Ricky Rubio, Magic Johnson va dir fa un temps:

"Una cistella fa feliç a un home, una assistència a dos". Però si a més la passada és espectacular, és tot el públic qui disfruta també del gran ventall de possibilitats tècniques que té el bàsquet. Amb el David Alegre, el Ferran Allué i el Víctor Pagès ens hem fixat en dues passades en concret. La primera, per sota les cames, un bon recurs per un 2x1. La segona, una passada a una mà, allargant molt el braç i sense mirar a qui li passem.

 

 

Publicat a Equip de video
Dilluns, 24 Març 2014 22:24

El floater

Floater es com diuen els americans al moviment que nosaltres coneixem com a "bomba", tan característic de Joan Carles Navarro. A l'NBA, és un floater tot llançament en què el jugador es recolza només sobre una cama i té el gran valor afegit de ser un tir molt ràpid i molt bombejat. Si es controla l'equilibri del cos, és pràcticament indefensable. A l'NBA, com veureu al vídeo, els reis del Floater són Stephen Curry i Nate Robinson. I al Bàsquet Pia, com també veureu, a partir d'ara ho seran l'Albert Díaz, l'Arnau Pizarro i el Jordi Auró. 

 

 

 

Publicat a Equip de video

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .