logo

 

 

estaticallibreta

Dimecres, 17 Desembre 2014 21:07

La màgia del #piastyle

Escrit per Joan Enric Garcia
Valorar aquest article
(2 vots)

Pels que no em coneixeu el meu nom és Joan Enric Garcia, sóc entrenador del Cadet Masculí i coordinador de cistella petita del club, però per sobre de tot m’agrada pensar que sóc una persona "Pia". I vosaltres us preguntareu, que vol dir això? Per començar, m’agradaria dir que vaig arribar aquest club amb 10 anys i ara ja en tinc 25, he passat per totes les categories des de que he estat aquí i dels 13 anys que vaig començar a fer d’entrenador, no he parat fins ara.

He vist crèixer generacions, puc recordar bronques del Jesús mentre posava els aros ell sol i deia any rere any que plegava, he vist passar tota classe de coordinadors i entrenadors, fer homenatges a gent que plegava i benvingudes a noves incorporacions. He vist desaparèixer el sènior masculí, i he vist créixer la branca femenina any rere any fins ara. Actualment tenim sènior femení i sènior masculí, gràcies a molta gent que ha lluitat perquè això sigui així.

Però, tot això és només història, records d’un passat... El que avui vull explicar, està per sobre de tot això, està molt lluny de poder ser justificat amb dates i fets, encara que en tinc grans records.

El piastyle és diferent a tot això, és la seguretat de saber que sempre tens persones pel que necessitis, gent de tota classe i especialitats diferents. és tenir l’oportunitat de veure el món des del parquet del pavelló, aquest pavelló vell, però sens dubte amb una essència brutal, plena de records i grans moments i altres més durs. De passar fred o relliscar als patis en hivern, i disfrutar de grans nits d’estiu. Són les cerveses i els debats compartits amb diferents tipus de gent: coordinadors, entrenadors, pares, companys… Són els Topbàsquet, els sopars, però sobretot la certesa de què fins i tot en els meus pitjors moments, sempre he trobat un somriure amic, per poder seguir endavant.

Ara, hi haurà gent que encara és preguntarà: I què ens diferencia això d’altres clubs?

I aquí, aquí és on resideix tot. Aquesta és la seva màgia, no és pot explicar, però està allà. L’has de viure, fins que un dia tens una sensació, una única i gran sensació de que serà indiferent on entrenis i on juguis, on visquis i on treballis, sempre, sempre hi haurà una part de mi que quedarà lligada a la màgia d’aquest lloc, al parquet vell del pavelló, a la samarreta verda o blava, als crits de la banda, a les bromes als entrenos, als mals moments com les lesions, però sobretot, a la gent, a cada una de les persones que ho han fet possible, a totes aquelles que han contribuït a que això sigui una realitat. Gràcies a tots el que formeu o heu format part d’aquesta família. De tot cor.

I encara que el futur és inesperat i els canvis incerts, el piastyle sempre m’acompanyarà i això..això sempre és motiu per somriure.

Una abraçada a tothom.  

Joan Enric Garcia @houdini4

 

Llegir 22168 vegades Darrera modificació el Dimarts, 06 Gener 2015 21:06

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .