logo

 

 

estaticallibreta

Dimarts, 23 Febrer 2016 14:03

La importància de la família

Escrit per Joan Enric Garcia
Valorar aquest article
(6 vots)

Estimats lectors, el meu nom és Joan Enric Garcia i entre diferents tasques que tinc dins d’aquest club que tant estimem, avui vull escriure sobre una en concret.

Fa uns mesos, en un moment de canvi vital en tots els aspectes possibles, vaig aprofitar l’oportunitat de poder formar part del cos tècnic del nostre sènior A, era una oportunitat que a nivell personal em feia molta il·lusió, poder relacionar una de les meves passions com és el bàsquet, amb el club que m’ha vist créixer i compartir experiència amb un dels entrenadors que més admiro. Tot en un.

Una de les coses que més em sorprenia d’aquell equip com espectador, era la seva dinàmica, la seva forma d’entendre el bàsquet dins i fora pista, la relació dels jugadors entre ells i amb l’entrenador, les anècdotes dels desplaçaments...Tot feia intuir una forma diferent d’entendre aquest esport de competició.

Avui [diumenge 21 de febrer] ja porto més de la meitat de la temporada amb ells, avui ens han trencat un registre de 19 victòries i cap derrota, avui hem perdut el nostre primer partit, però el que avui vull compartir amb vosaltres és un concepte clau i una realitat que confirma les meves anteriors sospites respecte a aquest grup,un concepte tan important com és: la importància de la família.

Perquè aquest equip supera el concepte d’equip i el porta un nivell més enllà. Quan hi ha una acció de llançament, la banqueta s’aixeca confiant en que aquell tir entrarà. Els companys de posició és respecten al mateix temps que competeixen per guanyar i treure un minut més al partit. Perquè s’alegren quan els altres estan bé, perquè viuen i gaudeixen de la experiència del ser més que un equip. Perquè són capaços de negociar detalls previs o posteriors als entrenaments, i saber en quin moment han de donar el seu màxim. Perquè tenen i aprecien un talent del grup que sap gestionar talent com és el seu primer entrenador.  Perquè exporten aquesta màgia més enllà de la pista, i son capaços de il·lusionar i fer gaudir a la grada. Perquè saps que tant en els bons com els mals moments, mai estàs sol, es preocupen i cuiden dels altres. Perquè són un equip dins i fora de pista, perdó, vull dir, són una família.

El millor de tot, és que podria seguir, i continuant explicant motius i detalls, però m’agradaria fer una cosa millor, m’agradaria convidar-vos a viure aquesta experiència. Doncs el que no en tinc cap dubte és que aquest animals continuaran treballant per seguir millorant i que en gaudirem tots plegats.

Us esperem als propers partits. L’espectacle ha de continuar.

Joan Enric Garcia @houdini4

Llegir 2451 vegades Darrera modificació el Diumenge, 06 Març 2016 23:20

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .