Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 10 Febrer 2014 09:25

No només és bàsquet, va més enllà

Escrit per Núria Martínez
Valorar aquest article
(1 Votar)

No hi ha plaer més gran que un somriure dibuixat a la cara d’un nen o nena del teu equip. El millor de tot és que les rialles o els somriures dels més menuts són les més especials i les més sinceres. Jo, tinc la sort des de ja fa tres anys, de compartir el bàsquet amb infants, amb els més petits del club i si us haig de ser sincera no ho canviaria per res del món.

A vegades ens sembla que dels més petits no n’aprenem res, però us asseguro que més enllà dels plors i dels nens que no poden estar-se quiets hi ha tot un món per descobrir. Quan un nen et fa una abraçada perquè tu l’acabes de renyar, te n’adones de què potser hauríem de prendre exemple d’ells i aprendre a perdonar d’aquesta forma, ràpida i fugaç. Però ja no només és tracta de valors com perdonar, sinó de valors com el de la sinceritat, el saber compartir, el saber respectar-se, l’autosuperació, l’esperit crític, entre molts d’altres, com la confiança o la il·lusió.

I encara que aquest conjunt de valors no els tinguin assolits al 100%, observes com comencen a florir en ells i que tu, com a entrenadora, tens la gran responsabilitat d’ensenyar-los-hi a millorar, perquè al cap i a la fi no fem res més que educar tan en el bàsquet com a formar persones. Així doncs la meva tasca no es limita a ensenyar a botar una pilota de bàsquet o a fer una entrada, si no que vull que aquests nens i nenes creixin sent uns bons jugadors, que respectin i aprenguin a perdre i sobretot vull que creixin com a persones i que jugar a bàsquet sigui per ells,molt més que un esport.

Núria Martínez @nuriaa_ms 

Llegir 1515 vegades Darrera modificació el Dimarts, 06 Gener 2015 21:07

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .