logo

 

 

estaticacnoticies

Diumenge, 30 Mai 2021 10:27

GRÀCIES JAUME

Escrit per

GRÀCIES JAUME.

Resulta del tot impossible no associar les paraules Club Bàsquet Pia amb un nom propi: Jaume Prat @popoprat. Jaume, vas iniciar la teva etapa en aquest club quan tenies tan sols  6 anys i des de llavors han passat 32 anys on has aportat a aquestclub la millor part de tu en tots els nivells: com a jugador, entrenador i coordinador. Has aconseguit grans fites. A nivell esportiu vas aconseguir portar l'equip sènior masculí a assolir la categoria de Copa Catalunya però, si hi hauna cosa que et caracteritza, és que tu no et pots quedar només en això,en el plànol esportiu.

Ets el coach per excel·lència, una persona que deixa empremtaen els seus jugadors, en el seu equip tècnic i en la resta de personesque formem aquest club. Has fet créixer aquest club a nivell esportiu,però també en valors, has aconseguit crear un vincle entre els jugadorsi el club i el més important has cregut i potenciat a la gent de la casa.

La paraula GRÀCIES es queda curta per agrair tot el que has fet per a laPia i només ens queda desitjar-te el millor en la teva nova etapa, sigui la que sigui, i que gaudeixis molt amb la Pisu i en Jou.

No oblidis mai que aquesta ha estat i sempre serà casa teva.

Dimarts, 25 Agost 2020 20:29

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

Escrit per

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

JUGADORS – ENTRADA (per porta vermella davant c.garcilaso 102)

1-      Sigueu puntuals al horari d’entrada del vostre equip, heu d’entrar tot el grup plegat. Heu de venir amb mascareta de casa. Porteu ampolla d’aigua, tovallola per la suor (recomanat).

2-      El primer que faran es prendre-us la temperatura.

3-      Us netegeu les mans amb gel desinfectant que us facilitarà l’entrenador i/o responsable que hi haurà al l’entrada.

4-      Haureu també de desinfectar les sabates a una estora ruixada amb solució hidroalcohòlica.

5-      Espereu on us indiquin, a 2 metres de distància que tots els jugadors els jugadors hagin passat el procés. Un cop estigueu, l’entrenador us indicarà el camí cap a la pista. Encara haureu de portar la mascareta

6-      Un grup no entrarà a pista fins que l’anterior hagi sortit, per tant, la neteja forma part del horari d’entrenament.

7-      Un cop a la pista, guardeu la mascareta, agafeu la pilota que haurà estat desinfectada i a entrenar.

JUGADORS – SORTIDA (per l’altre porta vermella)

1-      Un cop acabat l’entrenament, haurem de netejar el material utilitzat i les pilotes abans de guardar-ho. Juntament amb l’entrenador ruixareu les pilotes i les posareu al sac/carro corresponent, i l’entrenador netejarà el material.

2-      Tot seguit agafeu les vostres pertinences. Encara no us poseu les mascaretes ,aneu bruts/es.

3-      A la sortida de pista, netejar-vos les mans amb el gel i ja us podeu posar la mascareta i sortir.

4-      Aneu cap a la sortida per on us indiqui l’entrenador, a 2m de distància uns dels altres!

RECOLLIDA JUGADORS

Si us plau fora de les instal·lacions mantingueu distància de seguretat de 2m, evitem aglomeracions. Com a molt sortirà un equip alhora, per tant màxim 12 jugadors. Sortiran d’1 en 1 un cop estigui tot en ordre (mans netes i mascareta posada) . Deixeu espai per a que puguin sortir.

NO ES PODRÀ ENTRAR A PORTAR NI RECOLLIR, PER A QUALSEVOL URGENCIA CONTACTAR AMB COORDINADOR o ENTRENADOR

HIGIENE

Es netejaran les zones comuns i de pas (manetes portes, baranes, bancs...) quan un grup hi passi. Al final de la jornada es netejarà el terra i les zones de contacte de les intal·lacions.

Els vestidors estan oberts, però es recomana no dutxar-se i en la mesura del possible venir canviat de casa. Tant el vestidors com els banys estaran desinfectats.

Hi haurà gel hidroalcohòlic per les mans a totes les pistes per tal de poder netejar si un jugador/a va a vestidor o WC.

RECORREGUTS

Els recorreguts dels equips estan pensats per no trobar-se en un espai comú. Tant pavelló com pati baix disposen d’una entrada i una sortida diferenciades.

Pel que fa al pati alt, l’equip que entreni a posterior, esperarà a la zona coneguda com “la nevera” a que l’equip que hi ha a pista marxi, d’aquesta manera mantindrem més de 5m de distancia entre els jugadors dels 2 equips.

Aquí un petit gràfic del recorregut

 

GRUPS

La pràctica d’activitat esportiva podrà efectuar-se en grups estables i permanents. Als efectes del present, s’entendrà com a grups estables i permanents, aquells grups d’esportistes que, de forma continuada, hagin tingut contacte estret en la pràctica esportiva i cap dels seus membres hagi presentat la simptomatologia clínica de la COVID-19 durant el període d’estabilització del grup, és a dir 14 dies.

Aquest protocol pot veure’s afectat si la FCBQ o des del Departament de la Generalitat corresponent es dona alguna indicació diferent o complementaria. En tal cas, les famílies i jugadors serien informats en la major brevetat possible.

Dilluns, 20 abril 2020 17:50

DEP Pepe Prat

Escrit per

El Club de bàsquet Escola Pia Sabadell vol expressar el seu més sentit condol a la família d’en Josep Prat i Castellet, per a tots nosaltres en “Pepe Prat” pel seu recent traspàs.

Les paraules que puguem dir no ompliran el buit que ens deixen les persones com ell, que havia fet del bàsquet la seva passió i que la sabia transmetre als demés com ningú, igual que fan els bons mestres amb els seus alumnes, jugant, entrenant, com a directiu i com espectador incondicional.

Et trobarem a faltar, mestre.

Enviem una forta abraçada a tota la seva família i amics, i en especial al seu fill Jaume Prat, actual entrenador del Sènior A masculí de Copa Catalunya, i a la seva neta Ona Mercadé, jugadora del Sènior Femení. Tant per aquesta pèrdua com per la del germà d’en Pepe, Jaume Prat Castellet, que també ens va deixar fa uns dies.

Descanseu en pau.

Dijous, 13 Febrer 2020 14:15

Homenatge Pere Olivé i Morral

Escrit per

SOM EL QUÈ RECORDEM

El diumenge 2 de febrer al pavelló de la Pia, a la mitja part del partit de Copa Catalana entre el C.E.Basquetpia i el C.B.Castellar del Vallès, es va celebrar un acte en memòria d’en Pere Olivé i Morral (1940/2019).
En Pere ens va deixar el passat 27 de novembre. Les dues directives, representades per en Moises Angulo i en Lluís Bacardit, ho vàren tenir claríssim, amb una trucada es van posar d’acord per fer un homenatge a la trajectòria esportiva de l’entrenador. Però qui era aquesta persona per generar consensos d’aquests tipus?
En Pere va ser jugador, entrenador i directiu d’ambdós clubs. Al final del document fem esment d’algunes de les fites esportives que va assolir. Potser la més especial, el campionat de Catalunya de 1ª Catalana amb el sénior de la Pia (temporada 1989/1990), fent tándem amb un altre històric del Club, en Jordi Roma.
Els reconeixements també li van arribar:

 • 1994, Medalla d’argent de la Federació Catalana de Bàsquet.
 • 1996, Medalla d’or de la Federació Catalana de Bàsquet.
 • 2008, designat Històric del Bàsquet català a petició del C.B.Castellar.

Ell ja era jugador de bàsquet quan a l’Escola Pia (1953) i el C.B.Castellar (1957) començava aquest esport.(Tenim una foto del llibre d’en Joaquím Domènech que així ho testifica de l’any 1955. Podeu veure-la al document adjunt així com la seva trajectòria esportiva)
Va ser un apassionat d’aquest esport i ho va demostrar deixant-s’hi mitja vida als dos clubs, primer al C.B.Castellar i més tard a l’Escola Pia de Sabadell. Aquesta passió la va encomanar al seu fill en “Perico” i la va “patir” la seva dona MªTeresa, que vàren assistir a l’acte per rebre l’afecte dels qui ens hi vàrem reunir, companys d’equip de joc, de directives, jugadors entrenats per ell…i d’això vull parlar ara.
Perquè es va omplir el pavelló diumenge?. Jo ho tinc clar. En Pere va ajudar a fer Club, a fer xarxa, a fer comunitat. I ara uneix dues entitats, el C.B Castellar i la Pia, que lliguen la seva història gràcies a les persones que han viscut i han donat coses als dos llocs sota el paràigua del Bàsquet.
Per això el títol de l’escrit és “SOM EL QUÈ RECORDEM”. La Pia és un Club petit, però hem de treure pit al parlar de la gent que hi ha jugat, que hi ha treballat…que s’hi ha apassionat. El 1982 es va fundar el C.E Escola Pia. Durant aquests 38 anys ens han anat deixant companys de projecte. En Lluís Brunet i en Josep Capdevila, fundadors i directius durant 22 anys. El pare Antoni Piña, pare escolapi fundador. En Santi Ribera, entrenador. En Miquel Magem, jugador. En Jordi Capdevila, jugador i assistent. De ben segur que em deixo altres persones, en Pere ara s’afegeix a aquesta llista.
I com a Club no ens podem permetre oblidar a ningú. Tothom qui ha botat una pilota a les pistes del carrer Garcilaso, ha ajudat a construir un projecte esportiu històric a la nostra ciutat. Els que ara formen el Club han de conèixer la Història de l’entitat, les persones que l’han construït. Figures com en Pepe Prat, en Feliu Torras, els germans Godia, l’Andreu Clapés, en Jaume Milà….son molts, molta gent hi ha treballat i hi treballa cada dia per assolir un projecte guanyador. Guanyador en formació, en valors, en solidaritat, en l’exemple de l’esforç, del joc net…..de la passió.
I hem de ser agraïts. I donar gràcies a tots i totes aquelles persones que amb el seu exemple han fet que altres agafessin el testimoni i que això faci que encara avui, el 2020 el projecte de Bàsquetpia sigui ben viu. GRÀCIES.
Gràcies Pere. 

Dijous, 05 Desembre 2019 14:03

CAMPUS NADAL 19/20

Escrit per

Ja podeu realitzar la inscripció al Campus de Nadal que es realitzarà els dies 23/24/30/31 de Desembre de 2019 i 2/3 de Gener de 2020. 

Està dirigit a nens/es de 7 a 15 anys en horari de 9:00 a 13:00 amb servei d'acollida de 8:30 a 13:30. Es divertiran i treballaran en l'esport que més els hi agrada, el bàsquet.

Es realitzarà al pavelló i pistes de la Pia

 • Campus 95€
 • 3 dies 60€
 • 1 dia 25€

Inscripcions online a: https://basquetpiasabadell.playoffinformatica.com/activitat/16/inscripcio/nova

Dijous, 28 Novembre 2019 21:22

PÈRDUA D'EN PERE OLIVÉ

Escrit per

Avui ens ha deixat en Pere Olivé, ex-entrenador, directiu i persona involucrada en el bàsquet del nostre Club i de la ciutat de Sabadell. Volem enviar una abraçada i expressar el més sincer condol a familiars i amics.

Dilluns, 22 Juliol 2019 08:09

HORARIS TEMPORADA 19/20

Escrit per
Dimecres, 12 Juny 2019 15:42

STAGE PRETEMPORADA 19/20

Escrit per

STAGE PRETEMPORADA BASQUETPIA SABADELL

Després de l’èxit de participació i de treball tècnic i de cohesió del stage de la temporada passada, ens plau informar-vos de la proposta per la propera temporada 19/20!

Dates: 14 i 15 de setembre de 2019.

Lloc: Casa de colònies Can Bajona, Clariana de Cardener (Solsona)

Equips participants: de pre-mini a júnior.

Sortida: 09:00h del dia 14/09/19 des del Parc Catalunya de Sabadell.

Arribada: 18:00h del dia 15/09/19 al Parc Catalunya de Sabadell

Transport: autocar d’anada i tornada inclòs en el preu.

Preu: 75€ per jugador/a

Data limit d’inscripció 01/07/19 a través del nostre web https://basquetpiasabadell.playoffinformatica.com/activitat/12/inscripcio/nova

La casa de colònies Can Bajona, coneguda pels alumnes de l’escola al ser la casa on van amb la pròpia escola ens ofereix allotjament, tots els àpats des del dinar de dissabte a dinar de diumenge, sales d’activitats, pistes de bàsquet i mini-bàsquet, piscina i pistes d’altres esports alhora que un entorn tranquil i amb diferents espais d’esbarjo. Dins el preu també tindrem inclòs transport intern de la casa al pavelló de Solsona dissabte mati i tarda i diumenge matí, assegurant no només unes bones instal·lacions, sinó també seguretat de poder fer una bona planificació sense estar condicionats per condicions meteorològiques. Aquesta activitat, per segon any serà proposta d’activitat de tots els equips de formació després de l’èxit esportiu i de cohesió de grups que vam obtenir de la edició passada. A la casa, a banda d’entrenaments tècnics i físics, coneixerem als components de l’equip, coneixerem els entrenadors però també coneixerem tota la família de BasquetPia, i tot això sumat ens ajudarà a arrencar de la millor manera possible la temporada 19/20! Us demanem confirmació de la vostra participació a través del nostre web https://basquetpiasabadell.playoffinformatica.com/activitat/12/inscripcio/nova on ja podreu realizar el pagament.

A continuació us mostrem imatges de les instal·lacions de la casa

 

Diumenge, 03 Març 2019 08:59

TECNIFICACIONS SETMANA SANTA

Escrit per

TECNIFICACIONS OBERTES SETMANA SANTA

Apunta't quan abans a les tecnificacions de Setmana Santa 15, 16 i 17 d'abril. Son GRATUÏTES, però les places són limitades, no t'esperis.

Pots auntar-te a la secretaria del club o en el link https://basquetpiasabadell.playoffinformatica.com/activitat/8/inscripcio/nova

Es realitzaran a les pistes i el pavelló de la Pia.

Diferents horaris en funció de la teva edat:

 • 17 a 18:15h, de P4 a 3r primària
 • 18:15 a 19:30h, 4t primària a 1r ESO
 • 19:30 a 20:45h, 2n i 3r ESO

                                                                 MASCULÍ I FEMENÍ

                                                                 MÀQUINA DE TIR

                                                                 MOLTA DIVERSIÓ

                                                                 NOUS AMICS

                                                                 ESPORT EN EQUIP

                                                                 TOTS ELS NIVELLS

Diumenge, 10 Febrer 2019 22:35

1er CONCURS FOTOGRAPIA

Escrit per

1er CONCURS FOTOGRAPIA


El CE Escola Pia de Sabadell organitza el 1er Concurs Fotogràfic #piastyle #fotograpia Bases concurs

DATES: DEL 11/02 AL 30/05/2019

Bases:
1. El CE Escola Pia de Sabadell secció de bàsquet convoca el primer concurs #piastyle, obert a jugadors/es, pares, amics, stage tècnic, seguidors,..... de totes les edats.

2. La finalitat d’aquest concurs es incentivar l’art fotogràfic en l’àmbit esportiu. Donar valor visual als valors que representen el bàsquet en el nostre dia a dia (sacrifici, esforç, amics, equip, competició,......)

3. Tots els concursants poden participar amb un màxim de 15 fotografies per setmana, realitzades en color o en blanc i negre fetes amb càmera o amb mòbil. No s’admet cap imatge de menors inapropiada.

4. Les fotografies presentades a concurs s’han d’enviar setmanalment per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les imatges presentades han de tenir un títol e indicar nom i cognom, edat autor/a, equip.

5. Les fotografies presentades tenen que ser originals de la setmana en curs. Es considerarà setmana natural de les 00:01h del dilluns fins les 00:00h del diumenge.

6. Totes les fotografies presentades es penjaran en les xarxes socials (flicker, facebook,..) i web de basquetpia. S’etiquetarà la fotografia amb el hashtag #piastyle #fotograpia #patrocinador i mencionant el compte @basquetpiasabadell

7. Cada setmana es farà un rànking amb les millors fotografies, valorades per el jurat i les que tinguin mes likes i comparticions seran seleccionades.

8. El jurat està format per els membres de la junta del club esportiu escola pia secció de bàsquet .

9. Els criteris que es tindran en conte per ser guanyador son: Captació del moment esportiu (gest tècnic, moviment, equip, etc.). Valors esportius, composicions originals de bàsquet.

10. Els premis s’entregaran en el sopar de final de temporada del club. La llista de guanyadors es publicarà al web i a les xarxes socials del Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

11. . El jurat es reserva el dret de rebutjar imatges que incompleixin les característiques anteriors o que malmetin la imatge del Club Esportiu Escola Pia.

12. Els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones o entitats que apareguin fotografiades, amb total indemnitat per part del Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

13. Els participants cedeixen expressament al Club Esportiu Escola Pia Sabadell, l’exclusivitat i sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les imatges que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i o publicitàries. Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.

Divendres, 08 Febrer 2019 21:55

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats" Michael Jordan

Dissabte, 19 Gener 2019 14:37

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "No et preguntis què poden fer els teus companys per tu. Pregunta't què pots fer tu per ells." Magic Johnson

Dissabte, 05 Gener 2019 15:00

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "Els reptes fan que la vida sigui interessant. Superar-los és el que fa que la vida tingui sentit". Ralph Waldo Emerson. Escriptor i filòsof

Dilluns, 31 Desembre 2018 18:11

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "No sé el que faré demà. Només sé segur que seguiré jugant al bàsquet". Kevin Durant.

Dissabte, 15 Desembre 2018 12:46

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "Els guanyadors mai es rendeixen i els que es rendeixen mai guanyen". Vince Lombardi

Dijous, 06 Desembre 2018 21:42

Frase de la setmana

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "El baloncesto no es sólo ganar, que es importante, también es un medio para descubrir valores que sirven en la vida: constancia, formación de nuestros jóvenes, compromiso, respeto...". Pepu Hernández

Divendres, 30 Novembre 2018 22:43

FRASE DE LA SETMANA

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "No siempre los más altos llegan más arriba, no siempre los más rápidos llegan antes, no siempre los más fuertes son los que ganan la batalla. Pero los que más entrenan, más se esfuerzan y más creen en el equipo son los que más veces conseguirán la victoria." Pau Gasol

Divendres, 23 Novembre 2018 22:30

Frase de la setmana

Escrit per

FRASE DE LA SETMANA: "La millor manera de millorar el teu equipés millorar tu mateix" John Wooden

Dimecres, 21 Novembre 2018 19:14

Clínics de formació a Sabadell

Escrit per

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, conjuntament amb el CE Escola Pia Sabadell i en el marc del torneig TOPBASQUET “Ciutat de Sabadell”, el proper divendres 7 de desembre, dos clínics de formació a càrrec de Santa Carrasco i Raül Laita.

A qui van dirigits els clínics?

 • A totes les persones interessades en la seva formació continuada

 • A tots els alumnes del programa de pràctiques dels Curs de Formació, Curs de Categoria Sènior, Cursos de 1r i 2n Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet i Curso de Entrenador Superior (FEB). Cada clínic valida com a dues hores del programa de pràctiques.

On es duran a terme els clínics?

El clínics tindran lloc al Pavelló Nord Sabadell (Ronda de Collsalarca, 4) SABADELL.

 • Clínic 1:Defensa del 2c1 des de la defensa individual. 

  • Dia i hora: divendres 7 de desembre, de 10.00 a 11.30h.

  • Ponent: Santa Carrasco (Entrenadora equip de formació del CB Esparraguera i Entrenadora Ajudant de la Selecció Catalana Mini Femenina)

 • Clínic 2: La defensa com a identitat de l'equip: conceptes i normes per a la construcció d'una defensa individual. 

  • Dia i hora: divendres 7 de desembre, de 12.00 a 13.30h.

  • Ponent: Raül Laita (Entrenador del LEB Plata del CB Vic i Entrenador Ajudant de la Selecció Catalana Infantil Masculina)

Més informació a: http://www.fcbqtecnic.com/clinicsabadell

 

Clínics de formació a Sabadell

Sabadell, 7 de desembre de 2018

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, conjuntament amb el CE Escola Pia Sabadell i en el marc del torneig TOPBASQUET “Ciutat de Sabadell”, el proper divendres 7 de desembre, dos clínics de formació a càrrec de Santa Carrasco i Raül Laita.

 

A qui van dirigits els clínics?

 

 • A totes les persones interessades en la seva formació continuada

 • A tots els alumnes del programa de pràctiques dels Curs de Formació, Curs de Categoria Sènior, Cursos de 1r i 2n Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet i Curso de Entrenador Superior (FEB). Cada clínic valida com a dues hores del programa de pràctiques.

 

On es duran a terme els clínics?

 

El clínics tindran lloc al Pavelló Nord Sabadell (Ronda de Collsalarca, 4) SABADELL.

 

 • Clínic 1:Defensa del 2c1 des de la defensa individual. 

  • Dia i hora: divendres 7 de desembre, de 10.00 a 11.30h.

  • Ponent: Santa Carrasco (Entrenadora equip de formació del CB Esparraguera i Entrenadora Ajudant de la Selecció Catalana Mini Femenina)

 

 • Clínic 2: La defensa com a identitat de l'equip: conceptes i normes per a la construcció d'una defensa individual. 

  • Dia i hora: divendres 7 de desembre, de 12.00 a 13.30h.

  • Ponent: Raül Laita (Entrenador del LEB Plata del CB Vic i Entrenador Ajudant de la Selecció Catalana Infantil Masculina)

 

Preu i Inscripcions

 

 • L'entrada al clínic és gratuïta per a tothom. Només cal presentar-se a la instal·lació a l'hora de l'activitat, no cal inscripció prèvia. Els assistents que vulguin certificat d'assistència per validar hores del programa de pràctiques dels cursos de formació hauran d'abonar la quantitat de 10€ per a cada clínic en l'aplicatiu d'inscripcions de l'FCBQ. 

 

Normativa

 

 • Cal ser puntual

 • Durant el clínic no es pot fer cap tipus d'enregistrament (foto, vídeo...)

 • Les persones que validen l'activitat com a hores del programa de pràctiques han d'assistir durant tot el clínic

Dilluns, 01 Octubre 2018 14:27

Horaris d'entrenament Temporada 2018-19

Escrit per

Ja tenim els horaris definitius de cara la Temporada 2018-19

Dilluns, 17 Setembre 2018 07:05

Stage de pretemporada

Escrit per

 

L’inici de la temporada 2018-2019 ja és aquí. Per acabar de fer la seva posada a punt, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre els equips masculins i femenins des de premini fins a infantil han realitzat un stage de pretemporada a la casa de colònies Mogent a Llinars del Vallès.

Àlex Garcia, tècnic d’una experiència contrastada a clubs com el Joventut, Barcelona i Manresa, ha substituït Joan Braulio al capdavant de la direcció tècnica del club Bàsquet Pia Sabadell.

Dilluns, 30 Juliol 2018 16:20

Bones Vacances!

Escrit per

Tornem al setembre. Mentrestant aprofita qualsevol lloc per practicar!

Èxit rotund de la sortida al Palau Blaugrana el passat dijous 5 d’abril. Judagors/es, entrenadors/es i familiars es van desplaçar a les instal·lacions del Fútbol Club Barcelona per gaudir del partit d’Eurolliga entre el FCB i el Khimki.

Joan Braulio agafarà a final de temporada el relleu de Jaume Prat al capdavant de la direcció tècnica de la secció de bàsquet del Club Esportiu Escola Pia Sabadell i des d’avui quatre d’abril començarà la seva planificació de manera activa.

Dimarts, 27 Febrer 2018 18:42

Canvis en la direcció del Senior A Masculí

Escrit per

Comunicat Oficial del club envers la Banqueta del Senior A Masculí de Copa Catalunya

Publicats els calendaris de la 2a fase de l'ESCOBOL, la lliga pels nens i nenes de les Escoles de Bàsquet (nascuts al 2010) engegada durant el 2016 per la Federació Catalana de Basquetbol dins el seu Programa d'Escoles de Bàsquet.

Dimecres, 24 Gener 2018 06:21

ALLSTAR Copa Catalunya

Escrit per

Un any més arriba l’ALLSTAR Copa Catalunya que enguany es disputarà els propers 27 i 28 de gener de 2018 al Pavelló Nord de la nostra ciutat. Els jugadors i les jugadores més destacats de la màxima categoria catalana han estat escollits per representar el seu grup. 

Dilluns, 11 Desembre 2017 01:23

Topbasquet 2017: un nou èxit de joc i organització

Escrit per

El CB Cornellà i el CBS Barça, en categoria Infantil masculina i femenina, respectivament, i el CB Cornellà i el Femení Sant Adrià, en Mini, han estat els campions de la novena edició del torneig que ha tingut lloc entre el 7 i 9 de desembre. Èxit organitzatiu i de joc.

Al voltant de 700 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part en el novè Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que es disputarà els dies 7, 8 i 9 de desembre, per a categories Mini i Infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia.

Divendres, 10 Novembre 2017 22:57

Plàtans, els vells rockers mai moren

Escrit per

El Sènior B masculí participa per segon any consecutiu a la Tercera Catalana. Els incombustibles "Plàtans" mantenen el bloc de fa uns anys, amb algunes incorporacions

Divendres, 02 Juny 2017 05:52

Escola Pia, guardonada a la 64a Festa de l'Esport

Escrit per

El Club Esportiu Escola Pia ha estat guardonat pel Jurat de l'Esport en diferents modalitats. Els premis s'atorgaran el diumenge 4, en el transcurs de la 64a Festa de l'Esport. El club tant per la secció de Basquetpia com per la de futbol sala, ha rebut al llarg dels anys diversos premis en el marc de la celebració esportiva de la ciutat.

El Sènior A masculí estarà un any més a Copa Catalunya després de superar l'eliminatòria de permanència davant Lluïsos de Gràcia, en una final d'infart. Els "animals" han demostrat valentia, unió i confiança per arribar a l'objectiu de mantenir-se. Felicitats!

Els clubs de bàsquet de la ciutat han organitzat una activitat de bàsquet al Passeig de la Plaça Major, el proper 4 de juny, amb motiu de la celebració de la 64a Festa de l'Esport de Sabadell.

Dijous, 25 Mai 2017 04:41

Tercera trobada de l'Escola de Bàsquet

Escrit per

L'Escola de Bàsquet va celebrar la tercera trobada de la temporada el passat dissabte. Les "Torretes" i els nens i nenes de l'escola de bàsquet del CE Sant Nicolau van trobarse al Piagarden per demostrar que el futur del bàsquet a la ciutat està assegurat.

El sènior B masculí continuarà la propera temporada a la Tercera Categoria Catalana, després de certificar amb solvència la seva permanència jornades abans de finalitzar la lliga. Enhorabona, Plàtans!

Ja estan obertes les inscripcions a les Jornades de Tecnificació d'estiu al #piagarden i les Estades a Gualba. Un estiu diferent, fent amics, aprenent i gaudint del teu esport preferit. No t'ho perdis! 

Dimarts, 28 Març 2017 05:04

"L'espartana" Gemma Carreras, baixa per lesió

Escrit per

La jugadora del Sènior Femení, Gemma Carreras, ha patit una lesió al genoll que l'obliga a dir adéu a la temporada. Molts ànims, "espartana", t'hi esperem la propera temporada!

Divendres, 24 Març 2017 05:58

Període electoral del Club Esportiu Escola Pia

Escrit per

El Club Esportiu Escola Pia inicia un període electoral en haver-se constituït una candidatura formal per a la renovació de la Junta Directiva. El termini per a la presentació de més candidatures finalitza el 24 d'abril.

La  setmana de vacances escolars tornem a organitzar una activitat oberta a tothom i gratuïta per a nenes i nenes des de P5 fins segon d'ESO,  els dies 10, 11  i 12 d'abril.

Dilluns, 20 Març 2017 06:13

La Diputació de Barcelona, amb Topbàsquet

Escrit per

Topbàsquet "Ciutat de Sabadell" ha aconseguit el suport de la Diputació de Barcelona, en considerar aquesta institució que el nostre torneig és un esdeveniment d'interès públic.

Els nostres equips sèniors femenins van gaudir d'una divertida sessió de risoteràpia amb l'expert en risoteràpia i salut emocional Toni Foncuberta

La jugadora del Sènior Femení, Anna Dorio, ha estat la guanyadora del primer concurs de tir What's Up i s'ha endut un valuós premi d'un curs d'anglès gratuït

Dijous, 02 Març 2017 06:07

Segona Trobada de l'Escola de Bàsquet

Escrit per

Les Torretes han participat a la seva segona trobada d'escoles de la temporada. Una vintena de nens i nenes s'han desplaçat a l'Escola Àgora de Sant Cugat, organitzadora de la jornada.

Divendres, 20 Gener 2017 23:08

Recupera't aviat, Hèctor Ferrer!

Escrit per

El jugador del Júnior Interterritorial, Hèctor Ferrer, ha patit una greu lesió que el mantindrà allunyat de les pistes un bon grapat de mesos. Volem enviar molts ànims a l'Hèctor i que treballi dur per a recuperar-se. T'hi esperem!!

Dilluns, 19 Desembre 2016 06:37

I ara, Topbàsquet escolar!

Escrit per

Bàsquetpia inicia una experiència pilot sota la marca "Topbàsquet" i organitza aquest desembre la primera competició Topbkt Escolar, amb escoles de Sabadell i equips del nostre club, en categoria Mini.

Ràdio Bàsquet Català dedica el seu programa número 8 a Bàsquetpia, la nostra història, la trajectòria durant aquests darrers anys i el fenòmen que ha suposat la irrupció de Topbàsquet

El CB Cornellà i el CN Sabadell Femení, en categoria Infantil masculina i femenina, respectivament, i el Joventut de Badalona i el Femení Sant Adrià, en Mini, han estat els campions de la vuitena edició del Torneig Topbàsquet "Ciutat de Sabadell" que ha tingut lloc entre el 9 i 11 de desembre.

Dimecres, 30 Novembre 2016 22:54

Ja ha arribat el torneig més esperat: Topbasquet 2016!

Escrit per

Al voltant de 700 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part en el vuitè Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que es disputarà els dies 9, 10 i 11 de desembre, per a categories Mini i Infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia. Compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana de Bàsquet i la col·laboració de Báden i Coca-Cola, com a proveïdors oficials.

Dijous, 01 Desembre 2016 16:30

Vine al Campus de Nadal de Basquetpia!!

Escrit per

Del 27 de desembre al 5 de gener tornem a organitzar el nostre campus de Nadal, la millor manera de passar un Nadal ple de bàsquet, amics i diversió. No triguis, ja pots apuntar-te al web. T'estarem esperant!!!!

L'empresa de serveis d'impressió Digital Print Sabadell és el nou patrocinador per aquesta temporada de l’equip Sènior Masculí B, que milita a la Tercera Catalana i del Sènior Femení de Segona Categoria. 

Dimecres, 28 Setembre 2016 22:35

What's Up, patrocinador de Basquetpia

Escrit per

L’escola d’anglès What’s Up i Basquetpia Sabadell han arribat a un acord de col·laboració pel qual aquest centre d’aprenentatge d’anglès esdevé aquesta temporada en patrocinador de l’equip Sènior Masculí A, que milita a la Copa Catalunya. What’s Up patrocinarà també el Sots 21 femení de nivell A.

Després d’un any ple d’èxits i moments inoblidables, on els "animals" ens van fer vibrar amb el seu bàsquet ofensiu i alegre, i que va acabar amb la històrica conquesta d’una plaça per Copa Catalunya Masculina, l’equip afronta grans reptes en la temporada que comença. 

Divendres, 16 Setembre 2016 04:44

Els "Plàtans" s'estrenen a Tercera Catalana

Escrit per

Nova temporada a punt de començar pel Sènior B masculí, que aquest any competiran a 3a Catalana Masculina després del brillant ascens de la passada temporada. Els "Plàtans" parteixen d’un objectiu clar de mantenir la categoria, però sense renunciar a res. Tres incorporacions reforçaran el bloc de l'any passat.

Diumenge, 11 Setembre 2016 20:18

Portes obertes de l'escola de bàsquet

Escrit per

A partir del dilluns 12 de setembre farem portes obertes per tots els nens i nenes que vulguin coneixer el bàsquet. Aquesta activitat es tant per qui ja estigui apuntat des de l'any passat, com per qui vulgui venir a provar.

El sènior masculí debuta aquest any a la Copa Catalunya, la màxima categoria catalana. El passat dimecres la Federació Catalana de Basquetbol va organitzar la presentació de la Copa Catalunya 2016-17, on no hi vam faltar.

Dani Jiménez com a primer entrenador i Roger Nicolás com a entrenador ajudant, seran els tècnics que des de la banqueta dirigiran el joc de l'equip sènior femení. L'objectiu és consolidar les "Espartanes" a la Segona Categoria Catalana.

Dissabte, 06 Agost 2016 07:06

Calendari d'entrenaments de la temporada 16/17

Escrit per

Ja estan disponibles els horaris dels entrenaments per a la temporada 16/17.

Dissabte, 06 Agost 2016 06:57

Inici de la pretemporada: 22 d'agost

Escrit per

El dilluns 22 d'agost tornem a posar fil a l'agulla per una nova temporada apassionant. Tot i que les entrenaments oficials no comencen fins el 7 de setembre, no hem volgut esperar i des de ja mateix iniciem la pretemporada amb entrenaments intensos per posar-nos al dia.

Bones vacances!!

Una representació dels nostres nenes i nenes de l'Escola de Bàsquet van participar a la Trobada Final d'Escoles de la província, que va organitzar la Federació Catalana de Bàsquet, al Màgic Badalona, amb més d'un centenar d'escoles participants. 

Tot i els obstacles que han lastrat l'equip durant pràcticament tota la temporada, el sènior femení ha aconseguit mantenir-se a la Segona Categoria Catalana de Bàsquet. Les "espartanes" de David Moreno pensen ja en la propera temporada

Si tens entre 5 i 8 anys i vols conèixer el bàsquet d'una manera divertida, vine el dissabte 11 de juny al pavelló de l'Escola Pia, a partir de les 10 del matí, per celebrar amb nosaltres la 1a Festa del Bàsquet. Tenim moltes sorpreses. Inscripcions gratuïtes!

Dimecres, 18 Mai 2016 21:55

Tercera trobada d'escoles de bàsquet

Escrit per