logo

 

 

estaticacnoticies

Dijous, 25 Mai 2017 04:41

Tercera trobada de l'Escola de Bàsquet

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'Escola de Bàsquet va celebrar la tercera trobada de la temporada el passat dissabte. Les "Torretes" i els nens i nenes de l'escola de bàsquet del CE Sant Nicolau van trobarse al Piagarden per demostrar que el futur del bàsquet a la ciutat està assegurat.

 La trobada es la tercera i última d'aquest any, a l'espera de la Segona Festa del Bàsquet, que tindrà lloc a finals del mes de maig i que serà oberta a tothom, amb bàsquet, jocs, inflables i molt diversió.

Prop de quaranta nens i nenes de les Escoles de Bàsquet de Basquetpia i del Club Esportiu Sant Nicolau van protagonitzar una matinal de bàsquet davant pares, mares i familiars que van omplir el Piagarden. Van demostrar la seva evolució de tot el que han assimilat al llarg de l'any i han deixat clar que el futur està assegurat.

Bàsquetpia agraeix la participació -un altre cop- de l'escola de bàsquet del CE Sant Nicolau i anima totes les escoles de bàsquet de la ciutat a treballar per poder organitzar en un futur una trobada d'escoles de Sabadell que sigui una autèntica festa!

 segonatrobada2

Llegir 1126 vegades Darrera modificació el Dijous, 25 Mai 2017 05:52

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .