logo

 

 

estaticacnoticies

Divendres, 02 Juny 2017 05:52

Escola Pia, guardonada a la 64a Festa de l'Esport

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Escola Pia, guardonada a la 64a Festa de l'Esport © Ajuntament de Sabadell | Juanma Peláez

El Club Esportiu Escola Pia ha estat guardonat pel Jurat de l'Esport en diferents modalitats. Els premis s'atorgaran el diumenge 4, en el transcurs de la 64a Festa de l'Esport. El club tant per la secció de Basquetpia com per la de futbol sala, ha rebut al llarg dels anys diversos premis en el marc de la celebració esportiva de la ciutat.

 Tal i com recull la fotografia, el passat dimarts 29 de maig, el president del club, Ramon Carrera, va rebre de mans de l'alcalde Juli Fernàndez i de la regidora d'Esports, Marisol Martínez, la distinció com a un de les 10 entitats finalistes que aspiren al premi a la millor entitat per la promoció de l'esport. Els vencedors es coneixeran el diumenge 4, durant la celebració de la Festa de l'Esport, al Teatre Principal.

El Club rebrà també el premi a l'entitat esportiva que treballa per la promoció de l'esport escolar. Des de la seva fundació el 1982, l'entitat ha rebut nombrosos premis en el marc d'aquesta festa esportiva. Destaquen els premis a la millor entitat de Sabadell durant dos anys consecutius, el 85 i el 86, així com el premi a la milor entitat per la promoció de l'esport. També ha rebut algunes altres distincions, com ara al millor esdeveniment esportiu del 2013, amb Topbàsquet, o a la millor entitat que treballa la comunicació amb les noves tecnologies i xarxes socials, rebut l'any passat.

Llegir 1462 vegades

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .