logo

 

 

estaticacnoticies

  • Inici
  • Notícies
  • Relleu en la direcció tècnica del Basquet Pia Sabadell
Dimecres, 04 abril 2018 16:39

Relleu en la direcció tècnica del Basquet Pia Sabadell

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Joan Braulio agafarà a final de temporada el relleu de Jaume Prat al capdavant de la direcció tècnica de la secció de bàsquet del Club Esportiu Escola Pia Sabadell i des d’avui quatre d’abril començarà la seva planificació de manera activa.

 Joan Braulio

Jaume Prat deixa el seu càrrec per decisió personal i des de la junta directiva volem agrair-li de forma molt sincera la seva dedicació i professionalitat com a director tècnic durant les cinc darreres temporades, que han fet possible consolidar el club amb 20 equips, 250 jugadors i jugadores i un staff tècnic de més de trenta entrenadors i entrenadores. Així mateix, Joan Enric Garcia, també per decisió pròpia deixa les seves responsabilitats com a coordinador masculí, i volem posar en valor la tasca que ha realitzat durant les darreres temporades assumint diferents càrrecs dins l’organigrama esportiu de l’entitat.

Jaume Prat Joan Enric

Ambdós continuaran vinculats a l’entitat; Jaume Prat fins al mes de juny com a responsable tècnic de l’actual temporada i com a primer entrenador del sènior masculí de Copa Catalunya i del Júnior A masculí, i Joan Enric Garcia com a entrenador del Cadet blau masculí.

Joan Braulio porta 26 anys a les banquetes com a entrenador i director tècnic, i ha desenvolupat la seva carrera a l’APV Mas Guinardó (1992-1997), al SAFA Claror (1997-2006), al CB Hospitalet (2006-2010), al FC Barcelona (2010-2015) on a les temporades 13/14 i 15/16 es va responsabilitzar de la Direcció Tècnica del Bàsquet formatiu i fou el primer entrenador de l’equip júnior del club blaugrana, i al Saski Baskonia (2016-2017) com a responsable del Pla Estratègic Georgian Basketball Federation - Saski Baskonia per al desenvolupament del bàsquetbol a Geòrgia. També té una gran experiència com a entrenador i director tècnic en diferents campus, programes de tecnificació, clínics i formació per a entrenadors.

Desitgem que la nova etapa que iniciem amb Joan Braulio al capdavant estigui plena d’èxits esportius i consolidi la nostra entitat com a un dels més importants clubs formatius de basquetbol de Catalunya.

LA JUNTA DIRECTIVA

SECCIÓ DE BÀSQUET DEL CLUB ESPORTIU ESCOLA PIA SABADELL

Llegir 2237 vegades Darrera modificació el Dimecres, 04 abril 2018 17:04

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .