Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 30 Mai 2021 10:27

GRÀCIES JAUME Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

GRÀCIES JAUME.

Resulta del tot impossible no associar les paraules Club Bàsquet Pia amb un nom propi: Jaume Prat @popoprat. Jaume, vas iniciar la teva etapa en aquest club quan tenies tan sols  6 anys i des de llavors han passat 32 anys on has aportat a aquestclub la millor part de tu en tots els nivells: com a jugador, entrenador i coordinador. Has aconseguit grans fites. A nivell esportiu vas aconseguir portar l'equip sènior masculí a assolir la categoria de Copa Catalunya però, si hi hauna cosa que et caracteritza, és que tu no et pots quedar només en això,en el plànol esportiu.

Ets el coach per excel·lència, una persona que deixa empremtaen els seus jugadors, en el seu equip tècnic i en la resta de personesque formem aquest club. Has fet créixer aquest club a nivell esportiu,però també en valors, has aconseguit crear un vincle entre els jugadorsi el club i el més important has cregut i potenciat a la gent de la casa.

La paraula GRÀCIES es queda curta per agrair tot el que has fet per a laPia i només ens queda desitjar-te el millor en la teva nova etapa, sigui la que sigui, i que gaudeixis molt amb la Pisu i en Jou.

No oblidis mai que aquesta ha estat i sempre serà casa teva.

Llegir 189 vegades Darrera modificació el Diumenge, 30 Mai 2021 10:33

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .