logo

 

 

estaticacnoticies

Dissabte, 14 Febrer 2015 09:42

Trobada d'Escoles de Bàsquet al Col·legi Àgora

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El proper dissabte dia 21 de febrer els nostres petits i petites participaran a una trobada d'escoles de bàsquet al col·legi Àgora de Sant Cugat del Vallès. Aquesta és la primera trobada que la nostra escola fa aquest any. L'objectiu no és altre que passar un bon matí jugant a bàsquet i i interrelacionar-se amb d'altres nens i nenes d'altres escoles.

Per suposat tota la família esteu convidats a assistir-hi! L’hora de la trobada és a les 11:30 h., per tant esteu convocats a les 11.00 h. al pàrquing del Dual Mirallac per anar tots junts. Els participants han d'anar vestits amb pantaló curt de color blau fosc i amb la samarreta de l'escola que us vam proporcionar a principi de curs. Si no la teniu, poseu-vos en contacte amb el responsable de l'escola de bàsquet, en Vicenç Vidal (us hem passat per correu el seu telèfon i correu electrònic) i us la aconseguirà.

El Vicenç Vidal i el Dídac Mayoral comandaran l'expedició i comptaran amb el suport de l'equip de monitors: l'Alba Graells, l'Oriol González, El Guillem Reina i l'Oriol Saborido.

Com anar?

Llegir 1849 vegades Darrera modificació el Dissabte, 14 Febrer 2015 10:14

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .