logo

 

 

estaticacnoticies

Dimarts, 24 Febrer 2015 06:32

Primera trobada de l'Escola de Bàsquet

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Les nostres "Torretes" s'han estrenat aquest any, amb la primera trobada de la temporada, celebrada a l'Escola Àgora de Sant Cugat. Es nostres futurs jugadors i jugadores van poder aplicar tot el que han anat aprenent al llarg de l'any, al temps que s'ho van passar d'allò més bé!

La ja clàssica visita als nostres amics de l'Escola Àgora va ser tot un èxit -fins i tot el temps va acompanyar- tant de convocatòria com per poder aplicar tot el que es va introduïnt al llarg de l'any. Comandats pel responsable de l'escola, Vicenç Vidal, i el seu equip, la matinal del passat dissabte va combinar partits contra equips de l'Àgora així com d'altre tipus de jocs i exercics, molts dels quals es van fer conjuntament entre ambdues escoles.

trobadaagora2

Vista l'experiència exitosa de la temporada passada, ja estem treballant en reeditar la trobada d'escoles que durant la primavera passada vam organitzar a casa. 

 

Llegir 2206 vegades Darrera modificació el Dimarts, 24 Febrer 2015 12:59

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .