logo

 

 

estaticacnoticies

Dilluns, 14 Setembre 2015 22:56

Apunta't a la nostra Escola de Bàsquet en anglès!

Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Aquesta temporada inaugurem un nou projecte molt il·lusionant. I és que l'Escola de Bàsquet aproparà els nens i nenes al coneixement de l'esport i del bàsquet, sinó que introduirà l'anglès com a part de la formació dels jugadors.

L'objectiu és fer una introducció a l’anglès mitjançant l’aprenentatge de conceptes bàsics del bàsquet per mitjà de les instruccions dels monitors en aquest idioma. Però, a més, i de forma opcional, els nens i nenes poden fer una sessió addicional d’anglès, opcional, els divendres, a l’escola, a càrrec d’un professor de l’acadèmia Clarence House, amb la que hem arribat a un acord per dur a terme aquesta experiència d’aprendre esport i l’idioma.

Des de l'Escola de Bàsquet treballem el desenvolupament individual dels nens a través del treball en equip i la transmissió de valors com la responsabilitat, l'esforç, el compromís, la tolerància o el respecte. Aquest aprenentatge es duu a terme  per mitjà del joc, en un clima agradable i divertit. Pel que fa al treball del bàsquet la nostra feina es fonamenta en:

  • El reforç de les capacitats físiques i motrius.
  • Aprenentatge dels fonaments i moviments bàsics del joc.
  • Millora de les habilitats tècniques específiques de l’esport.
  • Jugar, divertir-se, compartir formant part d’un equip, per adquirir hàbits grupals en el joc.
  • Introducció a l’anglès mitjançant l’aprenentatge de conceptes bàsics del bàsquet per mitjà de les instruccions dels monitors en aquest idioma.

L'Escola comença la seva activitat el 5 d'octubre i està adreçada a nens i nenes de P5 i 1r i 2n de Primària. Els entrenaments tindran lloc els dilluns i dimecres, de 17:45 a 19:00, al pavelló de l'Escola Pia, i per aquells que ho escullin, els divendres es farà la classe d'anglès

Per a més informació i inscripcions, consulteu aquí

 

 

Llegir 2000 vegades Darrera modificació el Dilluns, 14 Setembre 2015 23:30

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .