logo

 

 

estaticacnoticies

Dijous, 21 Gener 2016 22:52

El club de moda

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Sigui pels èxits dels equips sèniors, o pel ressó de Topbàsquet, o pel model d'escola de bàsquet o per la filosofia de club, el famós #piastyle, el cert és que tothom parla de Bàsquetpia i tothom hi vol venir.

És així que després d'uns anys d'estancament, tornem a superar els 200 jugadors i jugadores. Estem de moda, no només la nostra secció, també la de futbol sala, un referent català. La presentació dels equips, a finals d'any, amb un piagarden ple de gom a gom, ho va deixar palés.

Amb uns equips a l'alça, i una escola de bàsquet en constant creixement, aquest any arribem a 16 formacions que, per un club de les nostres dimensions, és una xifra espectacular. 

La capacitat organitzativa del club continua intacta, amb Topbàsquet com a model d'èxit, un torneig de referència estatal i cada vegada més conegut a Europa i amb la confiança de les institucions locals i federatives per organitzar tornejos, clínics, campus i campionats oficials, com el català infantil A2 del passat estiu.

Fotografies de la presentació dels equips clicant aquí.

Llegir 1929 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 Gener 2016 23:09

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .