logo

 

 

estaticacnoticies

Dilluns, 20 Març 2017 05:43

Tallers de cohesió per mitjà del riure i el bàsquet!

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Els nostres equips sèniors femenins van gaudir d'una divertida sessió de risoteràpia amb l'expert en risoteràpia i salut emocional Toni Foncuberta

Les "espartanes" i el sots21 femení van gaudir la setmana passada d'un taller de risoteràpia on es van tractar diferents aspectes, treballant juntes diferents exercicis. La sessió va anar a càrrec de l'instructor i màster en Risoteràpia i Salut Emocional, Toni Foncuberta. La sessió va començar amb una sèrie d'exercicis d'escalfament lúdics. Seguidament les jugadores van practicar la confiança. Toni Foncuberta assegura que aquest aspecte "es fonamental, tothom ha de confiar amb tothom. Aquesta es la grandessa de la paraula "EQUIP!".

La sessió va continuar amb exercicis de cohesió: fer-ho totes juntes, com a equip; exercicis de distensió i exercicis de pertinença, on tothom estigui contenta de formar part del equip i club. Tots aquests temes es van treballar fent servir el camí del riure.

Per en Toni Foncuberta, "riure és la distancia més curta entre dues persones. Quan en un equip riuen totes juntes, indica cohesió d´equip. Es tracta de riure totes juntes i de ningú. Un equip on riuen totes juntes, és un equip Màgic!".

risoterapia2

Llegir 1435 vegades Darrera modificació el Dilluns, 20 Març 2017 06:09

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .