logo

 

 

estaticacnoticies

Dilluns, 20 Març 2017 06:13

La Diputació de Barcelona, amb Topbàsquet

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Topbàsquet "Ciutat de Sabadell" ha aconseguit el suport de la Diputació de Barcelona, en considerar aquesta institució que el nostre torneig és un esdeveniment d'interès públic.

La Diputació de Barcelona ha donat suport a la vuitena edició de Topbàsquet "Ciutat de Sabadell", amb la concessió d'un ajut que forma part de la convocatòria de subvencions per activitats i esdeveniments d'interès públic o social de caràcter singular a favor de persones jurídiques sense ànim de lucre i els ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

El Club Esportiu Escola Pia treballarà, com sempre, per fer de Topbàsquet un dels millors tornejos de bàsquet base del país i poder reeditar la confiança dels organismes i institucions que hi donen suport. 

La cooperació amb la Diputació va més enllà, ja que actualment el nostre club, relacionat novament amb Topbàsquet, col·labora en projectes de futur sobre turisme esportiu.

 

Llegir 1766 vegades

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .