logo

 

 

estaticacnoticies

Articles filtrats per data: Agost 2020

Dimarts, 25 Agost 2020 20:29

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

JUGADORS – ENTRADA (per porta vermella davant c.garcilaso 102)

1-      Sigueu puntuals al horari d’entrada del vostre equip, heu d’entrar tot el grup plegat. Heu de venir amb mascareta de casa. Porteu ampolla d’aigua, tovallola per la suor (recomanat).

2-      El primer que faran es prendre-us la temperatura.

3-      Us netegeu les mans amb gel desinfectant que us facilitarà l’entrenador i/o responsable que hi haurà al l’entrada.

4-      Haureu també de desinfectar les sabates a una estora ruixada amb solució hidroalcohòlica.

5-      Espereu on us indiquin, a 2 metres de distància que tots els jugadors els jugadors hagin passat el procés. Un cop estigueu, l’entrenador us indicarà el camí cap a la pista. Encara haureu de portar la mascareta

6-      Un grup no entrarà a pista fins que l’anterior hagi sortit, per tant, la neteja forma part del horari d’entrenament.

7-      Un cop a la pista, guardeu la mascareta, agafeu la pilota que haurà estat desinfectada i a entrenar.

JUGADORS – SORTIDA (per l’altre porta vermella)

1-      Un cop acabat l’entrenament, haurem de netejar el material utilitzat i les pilotes abans de guardar-ho. Juntament amb l’entrenador ruixareu les pilotes i les posareu al sac/carro corresponent, i l’entrenador netejarà el material.

2-      Tot seguit agafeu les vostres pertinences. Encara no us poseu les mascaretes ,aneu bruts/es.

3-      A la sortida de pista, netejar-vos les mans amb el gel i ja us podeu posar la mascareta i sortir.

4-      Aneu cap a la sortida per on us indiqui l’entrenador, a 2m de distància uns dels altres!

RECOLLIDA JUGADORS

Si us plau fora de les instal·lacions mantingueu distància de seguretat de 2m, evitem aglomeracions. Com a molt sortirà un equip alhora, per tant màxim 12 jugadors. Sortiran d’1 en 1 un cop estigui tot en ordre (mans netes i mascareta posada) . Deixeu espai per a que puguin sortir.

NO ES PODRÀ ENTRAR A PORTAR NI RECOLLIR, PER A QUALSEVOL URGENCIA CONTACTAR AMB COORDINADOR o ENTRENADOR

HIGIENE

Es netejaran les zones comuns i de pas (manetes portes, baranes, bancs...) quan un grup hi passi. Al final de la jornada es netejarà el terra i les zones de contacte de les intal·lacions.

Els vestidors estan oberts, però es recomana no dutxar-se i en la mesura del possible venir canviat de casa. Tant el vestidors com els banys estaran desinfectats.

Hi haurà gel hidroalcohòlic per les mans a totes les pistes per tal de poder netejar si un jugador/a va a vestidor o WC.

RECORREGUTS

Els recorreguts dels equips estan pensats per no trobar-se en un espai comú. Tant pavelló com pati baix disposen d’una entrada i una sortida diferenciades.

Pel que fa al pati alt, l’equip que entreni a posterior, esperarà a la zona coneguda com “la nevera” a que l’equip que hi ha a pista marxi, d’aquesta manera mantindrem més de 5m de distancia entre els jugadors dels 2 equips.

Aquí un petit gràfic del recorregut

 

GRUPS

La pràctica d’activitat esportiva podrà efectuar-se en grups estables i permanents. Als efectes del present, s’entendrà com a grups estables i permanents, aquells grups d’esportistes que, de forma continuada, hagin tingut contacte estret en la pràctica esportiva i cap dels seus membres hagi presentat la simptomatologia clínica de la COVID-19 durant el període d’estabilització del grup, és a dir 14 dies.

Aquest protocol pot veure’s afectat si la FCBQ o des del Departament de la Generalitat corresponent es dona alguna indicació diferent o complementaria. En tal cas, les famílies i jugadors serien informats en la major brevetat possible.

Publicat a noticies

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .