logo

 

 

estaticacnoticies

tecnologic

Diumenge, 30 Mai 2021 10:27

GRÀCIES JAUME

GRÀCIES JAUME.

Resulta del tot impossible no associar les paraules Club Bàsquet Pia amb un nom propi: Jaume Prat @popoprat. Jaume, vas iniciar la teva etapa en aquest club quan tenies tan sols  6 anys i des de llavors han passat 32 anys on has aportat a aquestclub la millor part de tu en tots els nivells: com a jugador, entrenador i coordinador. Has aconseguit grans fites. A nivell esportiu vas aconseguir portar l'equip sènior masculí a assolir la categoria de Copa Catalunya però, si hi hauna cosa que et caracteritza, és que tu no et pots quedar només en això,en el plànol esportiu.

Ets el coach per excel·lència, una persona que deixa empremtaen els seus jugadors, en el seu equip tècnic i en la resta de personesque formem aquest club. Has fet créixer aquest club a nivell esportiu,però també en valors, has aconseguit crear un vincle entre els jugadorsi el club i el més important has cregut i potenciat a la gent de la casa.

La paraula GRÀCIES es queda curta per agrair tot el que has fet per a laPia i només ens queda desitjar-te el millor en la teva nova etapa, sigui la que sigui, i que gaudeixis molt amb la Pisu i en Jou.

No oblidis mai que aquesta ha estat i sempre serà casa teva.

Dimarts, 25 Agost 2020 20:29

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

PROTOCOL INICI TEMPORADA 20-21

JUGADORS – ENTRADA (per porta vermella davant c.garcilaso 102)

1-      Sigueu puntuals al horari d’entrada del vostre equip, heu d’entrar tot el grup plegat. Heu de venir amb mascareta de casa. Porteu ampolla d’aigua, tovallola per la suor (recomanat).

2-      El primer que faran es prendre-us la temperatura.

3-      Us netegeu les mans amb gel desinfectant que us facilitarà l’entrenador i/o responsable que hi haurà al l’entrada.

4-      Haureu també de desinfectar les sabates a una estora ruixada amb solució hidroalcohòlica.

5-      Espereu on us indiquin, a 2 metres de distància que tots els jugadors els jugadors hagin passat el procés. Un cop estigueu, l’entrenador us indicarà el camí cap a la pista. Encara haureu de portar la mascareta

6-      Un grup no entrarà a pista fins que l’anterior hagi sortit, per tant, la neteja forma part del horari d’entrenament.

7-      Un cop a la pista, guardeu la mascareta, agafeu la pilota que haurà estat desinfectada i a entrenar.

JUGADORS – SORTIDA (per l’altre porta vermella)

1-      Un cop acabat l’entrenament, haurem de netejar el material utilitzat i les pilotes abans de guardar-ho. Juntament amb l’entrenador ruixareu les pilotes i les posareu al sac/carro corresponent, i l’entrenador netejarà el material.

2-      Tot seguit agafeu les vostres pertinences. Encara no us poseu les mascaretes ,aneu bruts/es.

3-      A la sortida de pista, netejar-vos les mans amb el gel i ja us podeu posar la mascareta i sortir.

4-      Aneu cap a la sortida per on us indiqui l’entrenador, a 2m de distància uns dels altres!

RECOLLIDA JUGADORS

Si us plau fora de les instal·lacions mantingueu distància de seguretat de 2m, evitem aglomeracions. Com a molt sortirà un equip alhora, per tant màxim 12 jugadors. Sortiran d’1 en 1 un cop estigui tot en ordre (mans netes i mascareta posada) . Deixeu espai per a que puguin sortir.

NO ES PODRÀ ENTRAR A PORTAR NI RECOLLIR, PER A QUALSEVOL URGENCIA CONTACTAR AMB COORDINADOR o ENTRENADOR

HIGIENE

Es netejaran les zones comuns i de pas (manetes portes, baranes, bancs...) quan un grup hi passi. Al final de la jornada es netejarà el terra i les zones de contacte de les intal·lacions.

Els vestidors estan oberts, però es recomana no dutxar-se i en la mesura del possible venir canviat de casa. Tant el vestidors com els banys estaran desinfectats.

Hi haurà gel hidroalcohòlic per les mans a totes les pistes per tal de poder netejar si un jugador/a va a vestidor o WC.

RECORREGUTS

Els recorreguts dels equips estan pensats per no trobar-se en un espai comú. Tant pavelló com pati baix disposen d’una entrada i una sortida diferenciades.

Pel que fa al pati alt, l’equip que entreni a posterior, esperarà a la zona coneguda com “la nevera” a que l’equip que hi ha a pista marxi, d’aquesta manera mantindrem més de 5m de distancia entre els jugadors dels 2 equips.

Aquí un petit gràfic del recorregut

 

GRUPS

La pràctica d’activitat esportiva podrà efectuar-se en grups estables i permanents. Als efectes del present, s’entendrà com a grups estables i permanents, aquells grups d’esportistes que, de forma continuada, hagin tingut contacte estret en la pràctica esportiva i cap dels seus membres hagi presentat la simptomatologia clínica de la COVID-19 durant el període d’estabilització del grup, és a dir 14 dies.

Aquest protocol pot veure’s afectat si la FCBQ o des del Departament de la Generalitat corresponent es dona alguna indicació diferent o complementaria. En tal cas, les famílies i jugadors serien informats en la major brevetat possible.

Dilluns, 20 abril 2020 17:50

DEP Pepe Prat

El Club de bàsquet Escola Pia Sabadell vol expressar el seu més sentit condol a la família d’en Josep Prat i Castellet, per a tots nosaltres en “Pepe Prat” pel seu recent traspàs.

Les paraules que puguem dir no ompliran el buit que ens deixen les persones com ell, que havia fet del bàsquet la seva passió i que la sabia transmetre als demés com ningú, igual que fan els bons mestres amb els seus alumnes, jugant, entrenant, com a directiu i com espectador incondicional.

Et trobarem a faltar, mestre.

Enviem una forta abraçada a tota la seva família i amics, i en especial al seu fill Jaume Prat, actual entrenador del Sènior A masculí de Copa Catalunya, i a la seva neta Ona Mercadé, jugadora del Sènior Femení. Tant per aquesta pèrdua com per la del germà d’en Pepe, Jaume Prat Castellet, que també ens va deixar fa uns dies.

Descanseu en pau.

Dijous, 13 Febrer 2020 14:15

Homenatge Pere Olivé i Morral

SOM EL QUÈ RECORDEM

El diumenge 2 de febrer al pavelló de la Pia, a la mitja part del partit de Copa Catalana entre el C.E.Basquetpia i el C.B.Castellar del Vallès, es va celebrar un acte en memòria d’en Pere Olivé i Morral (1940/2019).
En Pere ens va deixar el passat 27 de novembre. Les dues directives, representades per en Moises Angulo i en Lluís Bacardit, ho vàren tenir claríssim, amb una trucada es van posar d’acord per fer un homenatge a la trajectòria esportiva de l’entrenador. Però qui era aquesta persona per generar consensos d’aquests tipus?
En Pere va ser jugador, entrenador i directiu d’ambdós clubs. Al final del document fem esment d’algunes de les fites esportives que va assolir. Potser la més especial, el campionat de Catalunya de 1ª Catalana amb el sénior de la Pia (temporada 1989/1990), fent tándem amb un altre històric del Club, en Jordi Roma.
Els reconeixements també li van arribar:

  • 1994, Medalla d’argent de la Federació Catalana de Bàsquet.
  • 1996, Medalla d’or de la Federació Catalana de Bàsquet.
  • 2008, designat Històric del Bàsquet català a petició del C.B.Castellar.

Ell ja era jugador de bàsquet quan a l’Escola Pia (1953) i el C.B.Castellar (1957) començava aquest esport.(Tenim una foto del llibre d’en Joaquím Domènech que així ho testifica de l’any 1955. Podeu veure-la al document adjunt així com la seva trajectòria esportiva)
Va ser un apassionat d’aquest esport i ho va demostrar deixant-s’hi mitja vida als dos clubs, primer al C.B.Castellar i més tard a l’Escola Pia de Sabadell. Aquesta passió la va encomanar al seu fill en “Perico” i la va “patir” la seva dona MªTeresa, que vàren assistir a l’acte per rebre l’afecte dels qui ens hi vàrem reunir, companys d’equip de joc, de directives, jugadors entrenats per ell…i d’això vull parlar ara.
Perquè es va omplir el pavelló diumenge?. Jo ho tinc clar. En Pere va ajudar a fer Club, a fer xarxa, a fer comunitat. I ara uneix dues entitats, el C.B Castellar i la Pia, que lliguen la seva història gràcies a les persones que han viscut i han donat coses als dos llocs sota el paràigua del Bàsquet.
Per això el títol de l’escrit és “SOM EL QUÈ RECORDEM”. La Pia és un Club petit, però hem de treure pit al parlar de la gent que hi ha jugat, que hi ha treballat…que s’hi ha apassionat. El 1982 es va fundar el C.E Escola Pia. Durant aquests 38 anys ens han anat deixant companys de projecte. En Lluís Brunet i en Josep Capdevila, fundadors i directius durant 22 anys. El pare Antoni Piña, pare escolapi fundador. En Santi Ribera, entrenador. En Miquel Magem, jugador. En Jordi Capdevila, jugador i assistent. De ben segur que em deixo altres persones, en Pere ara s’afegeix a aquesta llista.
I com a Club no ens podem permetre oblidar a ningú. Tothom qui ha botat una pilota a les pistes del carrer Garcilaso, ha ajudat a construir un projecte esportiu històric a la nostra ciutat. Els que ara formen el Club han de conèixer la Història de l’entitat, les persones que l’han construït. Figures com en Pepe Prat, en Feliu Torras, els germans Godia, l’Andreu Clapés, en Jaume Milà….son molts, molta gent hi ha treballat i hi treballa cada dia per assolir un projecte guanyador. Guanyador en formació, en valors, en solidaritat, en l’exemple de l’esforç, del joc net…..de la passió.
I hem de ser agraïts. I donar gràcies a tots i totes aquelles persones que amb el seu exemple han fet que altres agafessin el testimoni i que això faci que encara avui, el 2020 el projecte de Bàsquetpia sigui ben viu. GRÀCIES.
Gràcies Pere. 

Dijous, 05 Desembre 2019 14:03

CAMPUS NADAL 19/20

Ja podeu realitzar la inscripció al Campus de Nadal que es realitzarà els dies 23/24/30/31 de Desembre de 2019 i 2/3 de Gener de 2020. 

Està dirigit a nens/es de 7 a 15 anys en horari de 9:00 a 13:00 amb servei d'acollida de 8:30 a 13:30. Es divertiran i treballaran en l'esport que més els hi agrada, el bàsquet.

Es realitzarà al pavelló i pistes de la Pia

  • Campus 95€
  • 3 dies 60€
  • 1 dia 25€

Inscripcions online a: https://basquetpiasabadell.playoffinformatica.com/activitat/16/inscripcio/nova

Pàgina 1 de 5

Amb el suport de:

logo curt                             FCBQlogo                                logo diba                               spalding                   

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si hi estàs d'acord apreta el botó per acceptar-ho. .